abama hotel resort ***** - guia de isora

   
terug | prijzen        
het hotel:

Het Abama Hotel Resort is een 'one of a kind'. Unieke architectuur, uitmuntende service en wellicht de mooiste golfbaan van de Canarische eilanden. Het Abama is gebouwd in een Moorse stijl met prachtige design kamers waarvan de meeste met uitzicht over zee. Het Abama is nog maar net open (nov 2005) maar wordt nu al gezien als 'hét vijf sterren resort van Tenerife' voor de komende jaren.
de faciliteiten:

Het Abama Hotel Resort beschikt over meerdere specialiteiten restaurants (van Japans tot Frans) zowel in het hotel als op het eigen privé-strand. Onlangs is de beroemde chef Martín Berasategui (3 michelin sterren) aangetrokken om de kwaliteit te bewaken. Het resort heeft meerdere bars en lounches, waaronder een jazz club, wine bar, cocktail bar en sports bar. Het hotel staat bekend om zijn werkelijk prachtige 18-holes golfcourse (GPS in de 'buggies'). Er zijn meerdere zwembaden, tennisclub, health & beauty center en er is zelfs een eigen privé-baai met 'witzand' strand, alleen te bereiken via een kabelbaan.
de kamers:

Er zijn naast de standaard kamers nog Junior Suites en Suites te boeken. Er wordt bij het Abama onderscheidt gemaakt tussen 'Golf View' en 'Ocean View'. De kamers zijn stijlvol en trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Elke kamer is voorzien van een bad/douche en wc. Tevens heeft elke kamer een plasma tv en cd / dvd set. Er zijn ook kamers en junior suites te huur in de wat meer 'privé gelegen' villa's.
de locatie:

Het Abama Resort ligt in de Guia de Isora op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven aan de zonnige zuidkust van Tenerife. Het hotel ligt op een unieke en rustige plek, ver weg van het massa toerisme. De locatie staat er bekend om de meeste zonuren te hebben van Tenerife. Wij kunnen een privé transfer regelen van de luchthaven naar het hotel, maar we kunnen ook een huurauto klaar laten zetten.

pakketreis incl: non-stop vlucht, luchthavenbelasting, privétransfer,
7n. standard room met ontbijt.


Type kamer pers. 24/03/08-12/07/09 13/07/08-29/08/09 30/08/08-29/09/09 30/09/08-31/10/09
Standard 2 1524,- 1699,- 1657,- 1699,-
Standard Ocean View 2 1697,- 1982,- 1936,- 1982,-

Prijs is verder incl. onbeperkt gebruik driving range met range balls, buggy (met gps), water, bag-storage in hotel