Over ons

Wist u dat Tenerife de meest prachtige natuurgebieden bezit….. eeuwenoude dorpjes, de mooiste golfbanen, rustige stranden en de mooiste hotels op de meest unieke locaties?…. Tenerife heeft kleine hotelletjes in een vulkaan, op afgelegen bananenplantages, in kleine antieke dorpstraatjes.. 'Dat' Tenerife bieden wij aan. Wij hebben een verzameling gemaakt van de meest unieke accommodaties op Tenerife verspreid over het gehele eiland……..Al deze hotels liggen op plekken ver weg van het massatoerisme, waar het nog rustig is en waar u nog heerlijk kunt wandelen of fietsen in de mooiste natuur…... Mocht u toch kiezen voor een strandhotel langs de zuidkust of misschien een 'all inclusive' hotel dan hebben we die ook….. Maar dan wel de beste van Tenerife! Overe GoTenerife
Stel zelf uw eigen rondreis samen en boek een paar nachten in verschillende van onze hotels. Huur daarbij een auto en laat uw verrassen door de verschillende gezichten van Tenerife. Een gevarieerde vakantie op één van Canarische eilanden!?

Let op! Sinds 1 maart 2007 is de naam MisterTenerife veranderd in GoTenerife. Dit om de groei binnen ons bedrijf met meerdere merknamen te vereenvoudigen. Zo zijn wij inmiddels actief met GoCanada.nl en GoSouthafrica.nl.

Wij zijn met GoTenerife.nl dus gespecialiseerd in zowel maatwerk als pakketreizen naar Tenerife. Waarom Tenerife? Ten eerste kennen we het eiland heel goed, en ten tweede zijn wij van mening dat het hét ideale vakantie eiland is. Nergens vind je zo'n ideale combinatie van stabiel en mooi weer het hele jaar door, mooie stranden, prachtige gevarieerde natuur en eeuwenoude cultuur. Daarbij komt kijken dat Tenerife relatief dichtbij is ten opzichte van andere eilanden met een tropisch klimaat, en Tenerife is zeer betaalbaar door zijn gunstige belastingklimaat.

Wij werken alleen samen met de beste partners. Alle boeken lopen via onze lokale agent (grootste van Tenerife) genaamd Viajes Insular met kantoren verspreid over heel Tenerife. Onze autoverhuurders zijn Avis en Record. Ook zij hebben verhuurstations over het heel Tenerife. De vluchten voeren wij bij voorkeur uit met Martinair of Transavia. Nederlandse charters die meerdere dagen non-stop vliegen op de luchthaven in het zuiden; Reina Sofia. GoTenerife.nl is onderdeel van de STG-group.

U kunt ten alle tijden een afspraak op ons kantoor in Baarn voor een persoonlijk advies.