hotel rural finca salamanca - güimar

terug | prijzen        
het hotel:

Finca Salamanca is gesitueerd middenin een 50.000 m2 grote plantage vlakbij het plaatsje Güimar. Dit prachtige landgoed is geheel gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Alle gebouwen kenmerken zich door hun prachtige inrichting en aparte stijl. Finca Salamanca bevindt zich in een oase van rust met mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en er is zelfs een eigen botanische tuin. Service en kwaliteit staan in dit hotel op een hoog niveau.
de faciliteiten:

Finca Salamanca beschikt over een verwarmd zwembad, tennisbaan, fitnessruimte, een fantastisch 'award winning' restaurant, verschillende lounches en bars. Er zijn verschillende tuinen, waaronder een botanische. Er is mogelijkheid tot fietsverhuur bij het hotel.
de kamers:

Het hotel beschikt over 20 kamers, waarvan er 4 suites zijn. Elke kamer heeft een badkamer met bad/douche en wc. Tevens is er aanwezig een tv, kluis, minibar en terras. De suites hebben een ruime living en uitzicht over zee of over de tuinen.
de locatie:

Finca Salamanca ligt in het zuiden van Tenerife, vlakbij het plaatsje Güimar, wat één van de oudste plaatsjes van Tenerife is, op enkele kilometers van de kust. In Güimar bevinden zich de bekende pyramides van Güimar ontdekt door Dr. Heyerdahl. Het vliegveld Reina Sofia ligt op ongeveer 45 minuten rijden.

de prijzen: (per persoon per nacht incl. ontbijt)

Type kamer pers. 01/05/08 - 24/07/09 25/07/08 - 01/10/09 03/10/08 - 31/10/09
Double Standard 2 25,- 26,- 32,-
Superior 2 30,- 32,- 37,-