hotel rural caserio los partidos - san josé de los llanos

terug | prijzen        
het hotel:

Caserio Los Partidos is een 300 jaar oud historisch hotel en bevindt zich letterlijk in 'the middle of nowhere' maar toch overal dichtbij. Door de prachtige ligging in de natuur leent dit unieke hotel zicht met name voor prachtige wandelingen en fietstochten. Wie op zoek is naar stilte en schone lucht moet zeker een paar nachten slapen in dit op 1178 meter hoog gelegen hotel.
de faciliteiten:

Naast een lounge met openhaard en een uitstekend restaurant beschikt Caserio los Partidos ook over een gezellige bar met zelfgemaakte likeuren en een uitgebreid aanbod lokale wijnen.
de kamers:

Alle kamers van Caserio Los Partidos zijn voorzien van openhaard (is nodig, 's winters aan de frisse kant), badkamer met bad/douche en wc. Er is een kluisje, telefoon en indien gewenst mogelijkheid voor een tv. Sommige kamers hebben een terras.
de locatie:

Op 40 kilometer rijden van Playa Las Américas en op 10 kilometer van Garachico ligt Caserio Los Partidos middenin een natuurgebied. Alleen bereikbaar via een zandweg en op 8 kilometer van de Teide en het 1000 jaar oude 'Laurel' bos. In de directe nabijheid bevinden zich nog meer unieke natuurgebieden zoals het nationale park van de Chinyero vulkaan, die voor het laatst actief was in 1909.

de prijzen: (per persoon per nacht incl. ontbijt)

Type kamer pers. 01/05/08 - 31/10/09
Double Standard 2 39,-