hotel la quinta roja - garachico

terug | prijzen        
het hotel:

La Quinta Roja ligt aan het dorpsplein middenin het pittoreske plaatsje Garachico. Het gebouw van La Quinta Roja dateert uit de 16e eeuw en is prachtig ingericht met eeuwenoude houten vloeren, een binnenplaats met fontein en zelfs een 'lounge area' in een torentje om ontspannen een boek te lezen.
de faciliteiten:

Het hotel beschikt over een restaurant met terras, wijnbar, verschillende lounges en een jacuzzi op het dak. Vanuit het hotel kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals enkele prachtige begeleide wandeltochten variŽrend van 2 tot 9 kilometer.
de kamers:

Naast de prachtige ingerichte standaard kamers, is er in La Quinta Roja ook een iets ruimere standaard plus kamer te boeken en een junior suite. Allen voorzien van volledig ingerichte badkamer met bad/douche en toilet. Kamers hebben een TV en telefoon.
de locatie:

In het gezellige centrum van het plaatsje Garachico op een uur rijden van de luchthaven Reina Sofia in het noorden van het eiland. In de directe nabijheid van het hotel bevinden zich diverse activiteiten waaronder de Buena Vista Golf club. De hoofdstad bevindt zich op 60 kilometer rijden van La Quinta Roja.

de prijzen: (per persoon per nacht incl. ontbijt)

Type kamer pers. 01/05/08 - 30/09/09 01/10/08 - 31/10/09
Double Standard 2 47,- 59,-