compleje rural las breveritas - icod de los vinos

terug | prijzen        
het hotel:

Deze prachtige, 150 jaar oude finca genaamd 'Las Breveritas' is ruim 3000 m2 groot en bestaat uit drie luxueuze huizen, die zowel gezamenlijk als apart gehuurd kunnen worden. De huizen zijn geheel geheel in originele Canarische stijl gerenoveerd en ingericht.
de faciliteiten:

Naast het verwarmde zwembad met ligbedden heeft Las Breveritas de beschikking over verschillende terrassen met barbeques, een speeltuin en groente en fruit uit eigen tuin. Bij de prijs inbegrepen is elke dag vers brood en een welkomstmand.
de kamers:

Alle drie de huizen beschikken over een volledig ingerichte keuken met koelkast en magnetron. Er is een gezellige woonkamer en een 2 pers. slaapkamer. Alle huisjes beschikken over een badkamer met wc en hydro-massage bad. Tevens heeft elk huis een eigen terras. Er is mogelijkheid tot plaatsing van een extra bed.
de locatie:

Icod de los Vinos ligt in het noorden van het eiland, vlakbij het plaatsje Garachico. In de directe omgeving zijn er veel golf-, wandel-, en strandmogelijkheden. De finca heeft aan de ene kant een schitterend uitzicht over zee en aan de andere kant uitzicht over de Teide. Icod de los Vinos ligt op een uur rijden van de luchthaven.

de prijzen: (per persoon per nacht)

Type kamer pers. 01/11/07 - 30/04/09
Casa La Bodega 2 40,-
Casa La Pajeros 2 35,-
Casa La Perros 2 35,-